Ce e în spate?

Code Igniter

Este un framework (ecosistem/aplicație schelet) php în care se pot dezvolta aplicații mari fără a te îngrijora de elemente de bază care sunt bine structurate.

Aplicațiileau la dispoziție o infrastructură clară, bine testată și de utilizată de mulți clienți, fiind aduse o serie mare de facilități și finisaje.

PHP/MySQL

Un limbaj de scripting (programare) special dezvoltată pentru site-uri web care se rulează din server. Aplicațiile php sunt executate pe server și livrate ca pagini html. Astfel sunt posibilități infinite de punere în practică a foarte multor facilități.

MySQL este un cele mai populare și mai răspândite sisteme de baze de date. Este folosit pentru a stoca date structurate.

JavaScript/TypeScript

Cel mai comun limbaj de programare, pornit inițial de concurentul Internet Explorer. A fost creat pentru a oferi interactivitate în pagină.

În zilele noastre, este foarte folosit pentru interactivitate și efecte uluitoare, interacțiunea utilizatorului cu aplicația instant, fără reîmprospătare.

Bootstrap/Custom css

Interfața, aspectul sunt cele mai importante la prima vedere. Ambalajul face mult și ambalajul este construit pe o platformă foarte răspândită.

Folosind un sistem foarte utilizat, interfața arată bine și respectă condiții de aspect, adaptare la ecran, accesibilitate, interactivitate în tandem cu JavaScript.